van Alcmaerlaan 12

2355BB Hoogmade

+31 (0) 71 5818181

VAN DEN BURG BEELDPRODUCTIES

FOTOGRAFIE | VIDEO | BEELDBEWERKING

VIDEO

VIDEO

VIDEO SERVICE

Video betekent in het Latijn letterlijk ‘ik zie’. En wij zien al jaren! Want deze techniek om bewegende beelden als elektronisch signaal weer te geven, is waar ons hart nog altijd sneller van gaat kloppen.

  • Een nieuw product of een dienst promoten?
  • Met een goede combinatie van beeld en geluid maximale aandacht trekken?
  • Met een clip op Facebook, Instagram en Twitter zorgen voor meer bezoek op je website?
  • Met een korte heldere video uitleggen hoe je product werkt?

Een video tot het aanzetten van actie?

MONTAGE

Met Adobe Première Pro of Davinci resolve monteren wij de camerabeelden tot een complete video. Hierbij kunnen allerlei zaken worden toegevoegd, weggelaten of worden gecorrigeerd. Dit zowel in beeld als geluid.

ANIMATIE

Voor digitale animatie maken wij gebruik van Adobe After Effects. Dit kan worden toegepast op teksten, stilstaande beelden die daarmee tot leven gewekt worden en natuurlijk met digitale camera beelden.

PRODUCTIE

Videoproductie is maatwerk en dit komt tot stand door in nauw overleg met de opdrachtgever een idee uit te werken. Van idee tot eindproduct en dat natuurlijk binnen het afgesproken budget.

VIDEO MONTAGE

Met Adobe Première Pro of Davinci Resolve monteren wij de camerabeelden tot een complete video. Hierbij kunnen allerlei zaken worden toegevoegd, weggelaten of worden gecorrigeerd. Dit zowel in beeld als geluid.

175 jaar deel 1.00_02_03_07.Still016
Boergondelen 2015.00_00_05_11.Still001

ANIMATIE

Voor digitale animaties maken wij gebruik van Adobe After Effects. Dit kan worden toegepast op teksten, foto’s en videobeelden.

VIDEO PRODUCTIE

Een voorbeeld van een productie van ons is de video “Switzerland”. Deze werd in opdracht van het Zwitserse Photoglob geproduceerd. In nauw overleg met de opdrachtgever werd een dvd gemaakt in 8 talen. De DVD werd gedistribueerd via souvenier shops in vrijwel heel Zwitserland. Ook hebben inmiddels ruim 1,4 mln. mensen de Youtube versie van deze productie bekeken.